Derrota contundent

CE Sabadell 0-4 Deportivo Alavés

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Jesús Olmo (Moha, min. 58), Toni Lao (Gato, min.58), Juanjo, Longás, Collantes, Tanabe, Edgar (Kiko Olivas, min. 32) i Aníbal

Alavés: Goitia, Borja Viguera, Ion Vélez, Toti (Guzmán, min.58), Emilio Sánchez, Unai Medina, Jarosik, Manu García, Nano, Beobide i Samuel

Gols: 0-1, Borja Viguera (20 segons); 0-2, Borja Viguera (min. 12); 0-3, Ion Vélez (min. 69) i 0-4, Borja Viguera (min. 83)

Àrbitre: Valdés Aller (Castellà Lleonès)

Estadi: Nova Creu Alta (3.395 espectados)

Derrota contundent. El Centre d'Esports Sabadell ha sumat la quarta jornada consecutiva sense guanyar i ho ha fet de manera contundent per 0-4 davant un Deportivo Alavés molt efectiu des del primer minut de partit. Només començar l'encontre i havent transcorregut escasament vint segons, Borja Viguera remata de forma inapelable una centrada de Ion Vélez. Menys d'un minut d'encontre i el Sabadell ja estava per sota en el maracador. La falta de tensió ha provocat que els arlequinats hagin estat fora del partit durant els primers vint minuts on s'ha acabat de sentenciar l'encontre en favor de l'equip basc. Als dotze minuts, una pèrdua de pilota ha provocat un contraatac de Borja Viguera que un cop regatejat Nauzet ha fet el segon gol visitant a plaer. L'expulsió de Martí Crespí per unes mans que tallaven un nou contraatac de l'Alavés ha deixat el partit vist per sentència. Els visitants jugaven a plaer amb dos gols d'avantatge i un jugador més. Tot i això, els darrers minuts de la primera meitat s'ha vist un Sabadell més endollat a l'encontre, però sense generar ocasions clares de gol. Només una rematada de Tanabe que ha refusat Goitia ha estat l'ocasió més clara del partit per part dels arlequinats. Amb el resultat de 0-2 favorable l'Alavés s'ha arribat al temps de descans. Al segon temps el Sabadell ho ha intentat, però no ha estat capaç de reduir diferències en el marcador. Tot al contrari, ja que l'Alavés jugant al contraatac ha generat molt de perill i ha pogut ampliar el seu avantatge. Ion Vélez ha culminat una gran jugada de Guzmán Casaseca i Borja Viguera per fer el tercer gol de l'equip de Juan Carlos Mandia que ara si sentenciava el partit i els tres punts pels seus interessos. Moha ha estat expulsat per protestes cap a l'àrbitre i el Sabadell ha acabat el partit amb nou jugadors i sense cap opció. Borja Viguera en un gol similar al segon ha fet el seu particular hat-trick i culminava una golejada per 0-4 que fa molt de mal als homes de Miquel Olmo. El Sabadell no perdia per quatre gols a l'estadi des del partit contra Las Palmas que significava el partit mil a la Nova Creu Alta. Un molt mal resultat que s'haurà de capgirar treient alguna cosa positiva d'Ipurua davant un Eibar en la zona alta de la classificació.