diumenge, 2 de març del 2014

28ª Jornada Lliga: Real Jaén-CE Sabadell


Trencar la mala ratxa. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Jaén per visitar per primer cop el nou estadi de La Victoria amb la missió de trencar una ratxa negativa de sis partits consecutius sense guanyar. No serà gens fàcil, ja que el Real Jaén és molt fiable al seu estadi i no perd des de l'1 de desembre. A més, els de Manolo Herrero només han encaixat 9 gols com a locals sent el millor equip en aquesta faceta de la lliga.

Pel partit d'aquesta tarda, Miquel Olmo segueix sense poder continuar amb els lesionats Pablo Ruiz, Espasandín, Hidalgo i Tanabe. Moha també és baixa ja que li resten encara dos partits de sanció. Pel que fa al Real Jáen, Manolo Herrero té tres baixes importants: Servando, Álex Cruz i Jona, autor de dotze gols en el que portem de campionat de lliga.

El partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17h i és podrà seguir per LaLigaTV, el nou canal oficial de la LFP per Internet. Ràdio Sabadell tampoc fallarà a la cita i serà al nou estadi de La Victoria en la primera visita del Sabadell a aquest estadi. El basc Gorka Sagues Oscoz serà l'encarregat de dirigir l'encontre.