dissabte, 8 de març del 2014

29ª Jornada Lliga: CE Sabadell-Girona FC


Derbi. El Centre d'Esports Sabadell afronta aquest vespre un partit molt important davant un rival directe per la permanència com és el Girona. L'equip gironí és l'actual cuer de la lliga, però ha demostrat que té un bon equip i que no serà gens fàcil guanyar-lo. El Sabadell arriba amb la moral d'haver guanyat a Jaén el passat cap de setmana i vol deixar al l'equip de Javi López vuit punts per sota a més de guanyar-li el goal average particular després de l'empat a un a Montilivi.

Per aquest encontre, Miquel Olmo haurà de fer algun invent per cubrir les numeroses baixes bé per lesió o bé per sanció. Moha, Juanjo i Cristian són baixa per sanció i Pablo Ruiz, Espasandín, Hidalgo i Llorente ho són per lesió. La nota positiva és la recuperació total de Goni, que ja va jugar el partit complet de Copa Catalunya a Ascó. Tanabe també s'ha recuperat de les seves molèsties. Aleix Domínguez, jove jugador del filial que ja va debutar a Segona el 2012 davant el Real Valladolid, també ha entrat a la convocatòria. Pel que fa al Girona, Javi López també té baixes importants com les de Felipe Sanchón, Bruno Herrero, Chando i el porter Isaac Becerra. El porter badaloní va patir un fort cop al cap en el darrer partit i no s'ha recuperat a temps. Sí que entra en la llista de convocats el davanter Tato que podria debutar amb els gironins després del seu fitxatge al mercat d'hivern procedent de Las Palmas.

L'encontre corresponent a la vint-i-novena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell tampoc faltarà a la cita com és habitual. L'extremeny Fernando López Acera serà l'encarregat de dirigir el duel català de la jornada. En el darrer precedent a la Nova Creu Alta, el Sabadell va golejar el Girona per 4 gols a 1 amb un antològic gol de Manu Lanzarote.