dissabte, 15 de març del 2014

30ª Jornada Lliga: UD Las Palmas-CE Sabadell


Difícil desplaçament. El Centre d'Esports Sabadell viatja a Las Palmas per enfrontar-se a l'equip gran canari en un dels partits més complicats a domicili de la lliga. Las Palmas, amb un equip destinat per aconseguir l'ascens a Primera, està situat en posicions de PlayOff i ve de guanyar 0-1 al difícil camp del Córdoba. Tot i això, el Sabadell també porta una bona dinàmica gràcies a les dues victòries consecutives a Jaén i a casa contra el Girona.

Per aquest encontra, Miquel Olmo té només les baixes de Carlos Hernández sancionat i Fernando Llorente lesionat. La bona notícia és la recuperació d'Antonio Hidalgo després d'unes setmanes de baixes. Moha no ha entrat a la convocatòria tot i haver complert ja els quatre partits de sanció. També tornen a la llista després del partit de sanció Juanjo Ciércoles i Cristian Garcia. Pel que fa a Las Palmas, Sergio Lobera té baixes importans com les de Nauzet Alemán, Deivid i Momo per sanció i Apoño per lesió.

L'encontre corresponent a la trentena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per TV Canària i el canal oficial de la LFP per Internet. Ràdio Sabadell també hi serà a l'estadi Gran Canaria com és habitual. El gallec David Pérez Pallas serà l'encarregat de dirigir l'encontre. El Sabadell només ha estat capaç de guanyar un cop a Las Palmas i d'això ja fa 22 anys.