Sotan Tanabe va fer l'1-0 en aquesta acció al minut dos (Foto: Pedro Salado)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc, Juanjo, Hidalgo (Martí Crespí, min. 81), Moha (Gato, min. 45), Collantes (Toni Lao, min. 65), Tanabe i Aníbal.

Lugo: José Juan, Víctor Díaz, Víctor Marco, Pavón, Manu, Pita, Seoane (Iván Pérez, min. 80), Sergio Rodríguez, Pablo Sánchez (Álvaro Peña, min. 70), Juanjo (Rennella, min. 60) i Iago Díaz.

Gol: 1-0, Tanabe (min. 2)

Àrbitre: González Fuertes (Asturià)

Estadi: Nova Creu Alta (3.367 espectadors)

Dos de dos. El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir el ple de punts en aquests dos partits consecutius a la Nova Creu Alta. De forma injusta segurament, però tres punt importantíssims de cara a aconseguir la permanència un any més a la Segona Divisió A. Amb aquest triomf, el Sabadell deixa a sis punts els llocs de descens i es col·loca a només un de les posicions que donen dret a les eliminatòries d'ascens. Un partit que el Sabadell va poder guanyar gràcies a un solitari gol de Sotan Tanabe només començar el partit. En un error defensiu dels visitants, Aníbal Zurdo es va quedar sol davant José Juan, tot i que no va saber definir i l'extrem japonès que arribava des del darrera va poder empènyer la pilota al fons de la xarxa. Abans del minut dos els arlequinats ja guanyaven al Lugo. Seria un miratge perquè els gallecs passarien a ser amos i senyors del partit controlant la possessió de la pilota i creant més oportunitats que els homes de Miquel Olmo. El Sabadell li costava mantenir la pilota en el seus dominis per la forta pressió que efectuaven els de Quique Setién. Iago Díaz tindria una bona oportunitat pel seu equip, però la seva rematada sortiria un pèl desviada. Juanjo també podria haver fet l'empat abans del descans, però Nauzet s'estirava per evitar l'1-1. Amb el mínim avantatge favorable als sabadellencs gràcies al gol de Sotan s'arribava al temps de descans. A la repressa, Miquel Olmo feia entrar Gato en el lloc de Moha per tal de tenir més possessió de pilota i evitar els atacs constants del Lugo. Tot al contrari. Els gallecs van continuar amb la mateixa tònica del primer temps i van seguir jugant a camp contrari i gaudint de bones oportunitats que no van materialitzar per falta d'encert. Gato xutaria ajustat al pal en l'única oportunitat arlequinada en el segon temps. Per part del Lugo, Álvaro Peña veia com li anul·laven un gol per fora de joc. Rennella, màxim golejador dels visitants, va estavellar una pilota al pal i Kiko Olivas treuria posteriorment una rematada d'Ivan Pérez sota pals. Els últims atacs del Lugo han estat d'autèntic infart per part del Sabadell que ha pogut defensar el gol inicial de Sotan Tanabe per sumar tres punts molt importants i sumar, d'aquesta manera, 44 punts i acostar-se una mica més a la permanència.