dilluns, 3 de març del 2014

Aníbal Zurdo trenca la mala ratxa

Aníbal Zurdo celebra el seu 8è gol de la temporada (Foto: LFP)´

Real Jaén 0-1 CE Sabadell

Real Jaén: René, Nino (Joselu, min,. 80), Hugo Álvarez, Nando, Quesada, Jozabed, Kitoko, Juanma (Montero, min. 55), Óscar Rico (Sutil, min. 71), Fran Machado i Víctor Curto.

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc, Juanjo, Martí Crespí, Longás (Jesús Olmo, min. 86), Collantes, Gato (Toni Lao, min. 90) i Edgar (Aníbal, min. 60)

Gol: 0-1, Aníbal (min. 73)

Àrbitre: Gorka Sagues Oscoz (Basc)

Estadi: Nuevo estadio de La Victoria (5.000 espectadors)

Ratxa trencada. El Centre d'Esports Sabadell viatjava a Jaén amb l'únic objectiu de trencar la mala ratxa de sis jornades consecutives sense guanyar i, d'aquesta manera, poder sortir dels llocs de descens. I així va ser. En un partit molt obert i amb ocasions pels dos equips, la balança és va decantar del costat sabadellenc gràcies a una diana d'Aníbal Zurdo que feia poc temps que acaba d'entrar al terreny de joc en substitució d'Èdgar. Miquel Olmo va repetir el mateix onze titular que és va enfrontar al Numància feia set dies amb l'únic canvi de l'ex del Sant Andreu per Raúl Tamudo que havia arrossegat problemes físics durant tota la setmana. Novament Martí Crespí va formar parella al mig camp amb Juanjo Ciércoles. Per cert, el de L'Hospitalet va veure la desena targeta groga de la temporada i serà baixa en l'important partit contra el Girona d'aquest proper dissabte a la Nova Creu Alta. L'encontre va començar amb un Real Jaén apretant sobre la porteria de Nauzet i el porter canaria ja va haver d'intervenir ben d'hora en una ocasió de Quesada i després Cristian va treure sota pals una rematada que l'afició andalusa ja cantava com a gol. El Sabadell va respondre amb un xut des de la frontal de l'àrea de Collantes que va aturar René en dos temps. Nauzet intervindria en l'última ocasió del primer temps abans de marxar al temps de descans amb l'empat inicial. En el segon temps, el Sabadell ha sortit disposat a donar una passa endavant i dominar la possessió de la pilota. Collantes amb un xut que ha fregat el pal ha donat el primer avís. Ràpidament mouria peces Miquel Olmo i faria entrar Aníbal Zurdo en el lloc d'Èdgar. L'ex del Guadalajara acabaria sent decisiu en el partit a falta d'un quart d'hora per l'acabament. Una bona assistència de Cristian va propiciar un bon control del davanter mexicà i va fusilar René des de dins l'area petita. El Sabadell s'avançava en el marcador a falta d'un quart d'hora i ara tocava defensar aquesta mínima avantatge. Fins i tot el mateix Aníbal hauria pogut sentenciar el partit, però el seu llançament de falta directa és va estavellar al pal de René. Els arlequinats patirien en els darrers minuts amb un Real Jaén que pressionaria de valent en busca de l'empat. Nauzet tornaria a ser providencial en el temps d'afegit en salvar dues bones ocasions de Fran Machado i Víctor Curto. El patiment va tenir recompensa i el Sabadell va sumar tres punts molt importants que el fan sortir de les posicions de descens en la setmana prèvia al derbi contra el Girona que és preveu molt important al ser un rival directe per aconseguir la permanència.