dijous, 6 de març del 2014

Classificats per semifinals!

Gran aspecte de la tribuna del Municipal d'Ascó (Foto: FC Ascó)

FC Ascó - CE Sabadell

Ascó: Sergi Fuertes, Roca, Coch, Pere Martínez, Giribert (Èdgar, min. 45), Sergi Duran (Sangrà, min. 45), Roigé (Pau Ripoll, min. 80), Gabernet, Ermengol (Sergi Moreno, min. 62), Galceran (Canadell, min. 73) i Genis (Piju, min. 71)

Sabadell: De Navas, Cristian, Kiko Olivas (Gato, min. 64), Goni, Barral (Jan Lladó, min. 45), Juanjo, Jesús Olmo, Arteaga (Longás, min. 78), Clerc, Edgar (Aníbal, min. 81) i Tamudo

Gols: 0-1, Èdgar (p) (min. 7) i 1-1, Ermengol (min. 27)

Tanda penals: Per l'Ascó van marcar Roca i Sangrà i van fallar Canadell i Sergi Moreno. Pel Sabadell van marcar Aníbal, Gato, Longás i Jesús Olmo.

Àrbitre: Conejo Rodríguez

Estadi: Municipal Ascó (900 espectadors)

Classificats! El Centre d'Esports Sabadell és va classificar ahir al vespre per les semifinals de la Copa Catalunya. Un fet que no passava des de la temporada 96-97. Llavors en format triangular, els arlequinats no podrien accedir a la final després de caure amb l'Espanyol i l'Europa. Els escapulats acabarien sent els campions d'aquella edició. Ahir al Municipal d'Ascó, el Sabadell va necessitar la tanda de penals per eliminar a un combatiu Ascó, equip que lluita per jugar les eliminatòries d'ascens a Segona B. Miquel Olmo va introduir alguns canvis en l'onze titular i va fer entrar jugadors menys habituals com Jesús Olmo, Barral, De Navas o Arteaga, per exemple. La gran notícia va ser veure sobre el terreny de joc a Raúl Goni, un cop recuperat de la seva greu lesió patida a la pretemporada en l'stage de l'equip al Japó. L'encontre començaria molt bé pels interessos sabadellencs, ja que al minut set de partit Raúl Tamudo era objecte d'un clar penal que Èdgar s'encarregaria de transformar i marcar, d'aquesta manera, el seu primer gol amb la samarreta arlequinada. El Sabadell podria haver augmentat el seu avantatge en algunes accions de Raúl Tamudo i Cristian, però no van saber definir davant Sergi Fuertes. L'Ascó és va refer del gol tant d'hora del Sabadell i va poder empatar a pilota aturada gràcies a Ermengol que va aprofitar una pilota morta dins l'àrea petita. Sense cap ocasió més s'arribaria al temps de descans. Olmo faria debutar Jan Llado que entrava substituint a Barral amb molèsties muscular. El segon temps transcorria sense gaires oportunitats i només podrem destacar dues oportunitats per part sabadellenca: un cop de cap en planxa d'Èdgar que va sortir fora per poc i ja a les acaballes del partit un llançament de falta directe d'Aníbal que s'estavellaria al travesser. L'Ascó intentava sortir al contraatac, però no va gaudir de cap oportunitat clar per donar-li la volta al partit. La tanda de penals decidiria el vencedor i l'equip que accedia a semifinals de Copa Catalunya. El Sabadell va transformar les quatre penes màximes que va llençar gràcies a Aníbal, Gato, Longás i Jesús Olmo i l'Ascó fa errar dues d'elles. De Navas va aturar el primer llançament de Canadell i Sergi Moreno va topar amb el pal en el penal decisiu. D'aquesta manera, el Centre d'Esports s'enfrontarà a semifinals davant el Barcelona o l'Espanyol encara amb data i escenari per confirmar per part de la Federació Catalana de Futbol.