divendres, 21 de març del 2014

El Rival: Córdoba CF


Viatge del Córdoba fins a Sabadell en un duel que és preveu prou difícil, ja que es tracta d'un molt bon equip tot i els mals resultats que porta en les darreres jornades. Aquests mals resultats li va costar el lloc a l'entrenador Pablo Villa. Albert Ferrer va ser l'escollit per conduir la nau andalusa. Durant la primera meitat del campionat sempre van coquetejar amb les posicions capdaventeres finalitzant la primera volta amb 30 punts  al seu favor. Disposen d'una plantilla equilibrada amb futbolistes molt experimentats i de llarg recorregut, com els porters Juan Carlos o Saizer que és qui acostuma a situar-se sota pals. Els defenses Iago Bouzón, Raúl Bravo o l'ex arlequinat Samuel de los Reyes. També a la zona ample disposen de molts quirats amb homes com Abel Gómez, López Silva, Lusoo Pelayo. Carlos Caballero i Pedro també són jugadors importants, però seran baixa per lesió i sanció, respectivament.

A la part ofensiva trobem un altre ex arlequinat com Ulises Dàvila o Xisco, un dels màxims artillers. Lluny del seu camp els ha costat trobar la fòrmula de la victòria i és que a pesar del meritori 0 a 1 aconseguit a Riazor en el seu primer desplaçament, no van ser capaços de tornar a guanyar fora fins a la jornada 22 que van vèncer pel mateix resultat a Ponferrada. Han aconseguit, però, sumar empats d'estadis complicats com els de l'Alcorcón, Real Jaén, Real Múrcia, Mallorca on es van deixar remuntar dos gols o també Mendizorroza davant l'Alavés, afegint que les derrotes que han patit durant la lliga sempre han estat amb marcadors molt ajustats. Durant el mercat hivernal van fer retocs a la plantilla i van donar la baixa a homes com Benja, encara no recuperat de la seva lesió al genoll, el central Armando marxava al New York Red Bulls, Strahman ho feia al Mèrida mexicà o l'interior dret Joselu que era cedit al Real Jaén. Per contra, van arribar Nieto procedent del Racing Santander, el lateral Gunino de l'Almeria, el veterà esquerrà Juanlu que ho feia del Kallonis grec, el pivot defensiu Obiora procedent del Cluj romanès o el davanter Arturo que signava provinent de La Roda.

La darrera visita a la Nova Creu Alta del Córdoba data de la temporada anterior en un duel que finalitzaria amb empat a un on s'avançarien els andalusos amb gol de Rennella, mentre que l'actual jugador del Códoba, Ulises Dàvila, posaria les taules al marcador.