dilluns, 17 de març del 2014

Golejada sense paliatius

Antonio Hidalgo va tornar a jugar després de superar la seva lesió (Foto: LFP)

UD Las Palmas 5-0 CE Sabadell

Las Palmas: Barbosa, Javi Castellano, David García, Aythami Artiles, Ángel, Dani Castellano, Valerón, Masoud (Leo, min. 77), Asdrúbal (Máyor, min. 81), Tana i Aranda (Figueroa, min. 72)

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Kiko Olivas, Martí Crespí, Clerc, Jesús Olmo (Èdgar, min. 70), Hidalgo (Juanjo, min. 55), Longás, Collantes, Gato (Tanabe, min. 55) i Aníbal

Gols: 1-0, Masoud (min. 2); 2-0, Masoud (min. 37); 3-0, Aythami Artiles (min. 45), 4-0, Asdrúbal (min. 74) i 5-0, Figueroa (min. 83)

Àrbitre: Pérez Pallas (Gallec)

Estadi: Gran Canaria (8.132 espectadors)

Sense discussió. El Centre d'Esports Sabadell va patir a l'estadi de Gran Canaria la derrota més abultada de la temporada contra un Las Palmas inspiradíssim que es va trobar amb un gol ben aviat i tot li va a anar de cara. Una derrota que talla en sec la progressió del Sabadell que venia de dues victòries consecutives davant el Real Jaén i el Girona i havia agafat un coixí de quatre punt respecte la zona de descens. Amb aquesta derrota i combinat amb la resta de resultats ja només és un punt el que separa els sabadellencs amb la zona perillosa de la classificació. Miquel Olmo va introduïr només un canvi en l'onze titular respecte l'equip que va guanyar al Girona: Antonio Hidalgo pel sancionat Carlos Hernández. Aquest canvi va fer retrasar la posició a Martí Crepí a l'eix de la defensa. Juanjo Ciércoles i Cristian que tornaven després d'un partit de sanció començaven el partit des de la banqueta. Com hem dit abans, el Las Palmas s'avançaria ja al minut dos amb un gol de Masoud després d'una jugada d'Aranda. Amb el resultat en contra, el Sabadell ho ha intentat amb un xut de Collantes que ha aturat sense problemes Barbosa i Gato ha tingut la millor ocasió del partit pel Sabadell, però el porter local ha evitat l'empat amb una gran aturada. Al minut 37 arribaria les dues jugades claus del partit. Pérez Pallas anularia un gol a Aníbal per un fora de joc molt just i a la jugada següent, novament Masoud feia el 2-0 per Las Palmas que deixa el partit molt coll amunt pel Sabadell. Aythami Artiles acabaria de sentenciar l'encontre en l'última jugada del primer temps rematant de cap un falta lateral. A la segona meitat, el ritme del partit ha baixa considerablement degut al resultat del partit i no ha estat fins que han entrat nous jugadors des de la banqueta que s'ha activat de nou el partit. En aquest temps, Las Palmas faria dos gols més per arrodonir la golejada. Primer seria Asdrúbal que aprofitaria un refús de Nauzet dins l'àrea petita i Héctor Figueroa s'estrenaria a Segona Divisió rematant una centrada per banda dreta i donat la passivitat de la defensa arlequinada. Amb 5-0 en contra, Aníbal veia com se li anulava un segon gol per un altre fora de joc. La repetició va demostrar que, en aquesta ocasió, l'àrbitre s'havia equivocat. Sigui com sigui, derrota justa del Sabadell en un mal partit. L'equip s'ha de refer i encarar amb garanties d'èxit els dos següents partits a la Nova Creu Alta davant el Córdoba i el Lugo. Dos encontres que es preveuen molt imporants per encarar la recta final del campionat.