Gato marcava d'aquesta manera el 4-0 del Sabadell (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 4-0 Girona FC

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc, Martí Crespí, Jesús Olmo, Longás, Collantes (Edgar, min. 87), Gato (Tanabe, min. 84) i Aníbal (Tamudo, min. 80)

Girona: Palatsí, Iván López, Chus Herrero, Migue, David García (Carmona, min. 75), Timor, Eloi Amagat, Juanlu Hens, Gerard Bordas, Jandro i Ortuño (Tato, min. 58)

Gols: 1-0, Collantes (min. 44); 2-0, Aníbal (min. 52); 3-0, Aníbal (p) (min. 67) i 4-0, Gato (min.72)

Àrbitre: López Acera (Extremeny)

Estadi: Nova Creu Alta (4.541 espectadors)

Gran victòria. El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir un important triomf davant el Girona, rival directe en la lluita per la permanència a la categoria. Els arlequinats van golejar als gironins en un encontre que s'havia complicat des d'un bon inici i amb un rival que estava molt més endollat al partit que el Sabadell. De fet, les primeres ocasions del partit van anar a càrrec del Girona. Els de Javi López es van fer amos del mig camp amb un Jandro estelar que servia pilotes al davanter Ortuño. Precisament l'ex de La Hoya Lorca va tenir la primera ocasió de l'encontre després d'una genial passada de l'asturià. El davanter és va plantar sol davant Nauzet, però el porter canari li va guanyar la partida. Aquesta ocasió va fer despertar al Sabadell que gaudiria d'una bona oportunitat a les botes de Gato. Pilotada llarga de Nauzet i Aníbal que cedeix per l'ex de l'Alcoyano que és va topar amb Palatasí que va evitar el primer gol del partit. La següent acció seria Nauzet qui salvaria al nostre equip d'un gol. Jugada per banda esquerre de Gerard Bordas que va cedir cap a Ortuño i Nauzet va salvar primer amb el cos i després estirant-se treient la pilota sobre la mateixa línia de gol. A les acaballes del primer temps, el Sabadell es va poder avançar al marcador. Una bona assistència d'Aníba l'ha aprofitat Gato, però Palatsí ha pogut rebutjar en primera instància, però Collantes molt atent al rebot ha fet l'1-0 a plaer. Sense temps per més s'arribava al temps de descans. La segona meitat no podia començar de la millor manera. Còrner per banda esquerre i Aníbal al primer pal va poder rematar de cap fent el 2-0 al marcador. El partit s'acabaria de sentenciar a falta de vint minuts per acabar l'encontre. Gato va guanyar la partida a Chus Herrero i aquest va fer penal al davanter arlequinat i, a més, va veure la targeta vermella. Aníbal s'encarregaria de transformar la pena màxima i sumar, d'aquesta manera, el seu desè gol de la temporada. Només cinc minuts més tard, Gato finalitzaria una gran jugada col·lectiva per arrodonir la goleada. El menut davanter va superar Palatsí amb un precís regat i va marcar a plaer. Els poc més de 4.500 espectadors que van presenciar el partit en directe a la Nova Creu Alta van gaudir de valent i van acabar el partit fent la onada i corejant als jugadors del Sabadell que sumava una important victòria de cara a aconseguir la permanència un any més a la Segona Divisió.