dissabte, 5 d’abril del 2014

33ª Jornada Lliga: Real Murcia-CE Sabadell


A continuar la ratxa! Després de solventar amb victòria els dos compromisos a la Nova Creu Alta davant el Córdoba i Lugo, el Sabadell juga avui a la Nueva Condomina de Múrcia per continuar amb la bona dinámica i apropar-se una mica més a la permanència. No serà gens fàcil, ja que el Real Múrcia és un dels equips més compactes de la lliga i és molt difícil de guanyar-los. Els murcians tenen els mateixos punts que nosaltres i miren el PlayOff com un somni a aconseguir.

Per aquest encontre, Miquel Olmo no podrà comptar amb Juan José Collantes. El gadità es va retirar del partit contra el Lugo amb un esguinç al turmell i no podrà ser de la partida. D'aquesta manera, es perdrà el seu primer partit de la temporada. Antonio Hidalgo, que va acabar amb molèsties el darrer partit, sí podrà jugar. Com també ho podrà fer Longás després de superar un virus estomacal que el van impedir jugar diumenge passat. Pel que fa al Real Múrcia, Julio Velázquez té les baixes del defensa Óscar Sánchez i de l'extrem Tete per lesió.

L'encontre corresponent a la 33ª jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell tampoc faltarà a la citat i també hi serà a la Nueva Condomina. L'àrbitre andalús Mario Melero López serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Balanç favorable de 5 victorias i només 1 derrota del Sabadell amb aquest col·legiat.