divendres, 2 de maig del 2014

El Rival: CD Mirandés

El Mirandés és a punt d'aconseguir la permanència un any més a Segona (Foto: LFP)

Visitem Miranda de Ebro en un duel que es preveu certament complicat davant un equip que es fa molt fort al seu peculiar i entranyable estadi i al qui és molt difícil de batre a Anduva. Al igual que al Sabadell, també van canviar d'entrenador durant el final de la primera volta de campionat i el lloc de Gonzalo Arconada, a qui no van acompanyar els bons resultats i fou cessat després de caure a Gijón, seria el bilbaí Carlos Terrazas que, després de la seva aventura a Guadalajara les dues darreres campanyes, es trobava sense equip. El seu debut a la banqueta del Mirandés acabaria amb empat a Anduva davant l'Alcorcón i amb gol de Pablo Infante en temps de descompte per a salvar un punt.

Els burgalesos van firmar una primera meitat de campionat força irregular, ja que d'ocupar el primer lloc i de manera molt solvent a la jornada 4, finalitzarien l'equador de la lliga en una perillosa divuitena posició amb 26 punts i només un per sobre de la zona de descens. Es tracta d'un equip molt intens i lluitador que basa el seu joc en una forta i contundent defensa a qui superar per dalt no és gens senzill i que compten amb homes com César Caneda, Rios, Koikili, Iván Malón, Corral o Javi Flaño. El centre del camp també és molt treballador i futbolistes com Iván Agustín, Lucena, Igor Martíenz, Muñiz o Muneta no paren de fer quilòmetres durant els noranta minuts. Al davant la màgia de Pablo Infante continua present i s'erigeix com el jugador amb més talent de l'equip, tot i que està acompanyat també per altres bons davanter com Díaz de Cerio, Aritz Mújika o Goiria. Al mercat d'hivern l'única incoporació seria la de l'ex jugador del Girona, Joseba Garmendia, tot i que actualment es trobava sense equip i van donar la baixa al defensa Gaspar que marxaria al Huesca de Segona Divisió B.

La darrera visita que vam fer a Anduva data de la temporada anterior en el que fou un mal partit dels nostres i on acabaríem perdent per 2 a 0 amb gols de Mújika i de l'ex saballut Ruper.