divendres, 23 de maig del 2014

El Rival: CD Tenerife

El Tenerife és un dels candidats al PlayOff d'ascens (Foto: diariodeavisos.com)

De menys a més. Aquest podria ser el veritable resum d'un Tenerife que va començar la lliga de manera molt dubitativa, però que, poc a poc, es va anar recuperant i sumant punts fins a situar-se en una zona relativament còmode. Tant és així, que durant les nou primeres jornades de lliga, només van ser capaços de sumar un triomf davant el llavors fràgil Real Madrid Castilla. El seu tècnic Álvaro Cervera va saber donar a la tecla correcte i partint d'una forta defensa va saber tirar l'equip cap amunt. Un dels jugadors que més de moda està a la illa i que, finalment, fitxarà pel Newcastel anglès és el canterà Ayoze Pérez que està brillant amb majúscules, a més de ser el màxim golejador del seu equip i un dels màxims artillers de la categoria.

El passat mercat d'hivern es van moure força incorporant futbolistes com el porter Diego Rivas que supliria Sergio Aragoneses, així com el defensa Ayoze Díaz que es trobava sense equip i els atacants Edgar i Juanjo que arribarien del Real Jaén i de la Ponferradina, respectivament. Per contra, van marxar Óscar Rico i Raúl Llorente que anirien al mateix Real Jaén i també Guillem Martí que marxaria al Huesca de la Segona Divisió B. Lluny del seu camp els costa sumar victòries encara que han tret els tres punts d'estadis com el de la Ponferradina, Real Múrcia o Lugo i n'han empatat d'altres com els de Girona, Alavés, Madrid Castilla o Deportivo.

La darrera visita que va fer-nos el Tenerife a la Nova Creu Alta data de la temporada 1988-89 llavors també a la Segona Divisió A en un duel que acabaria amb empat i on els canaris s'avançarien amb un gol de penal transformat per David mentre que la igualada final seria obra d'Andrés.