divendres, 9 de maig del 2014

El Rival: FC Barcelona 'B'

Adama i Munir són dos dels millors jugadors del Barcelona B

L'últim derbi de la campanya per al Sabadell serà a la Nova Creu Alta per a jugar davant el filial del Barcelona en un partit molt important quant el final de lliga es va apropant. El barcelonistes estan quallant un final de campionat molt meritori, tot i la derrota en l'últim partit davant el Córdoba, i s'han col·locat en posicions de PlayOff d'ascens -tot i no poder jugar-lo-. Sota pals hi acostuma a jugar el sabadellenc Jordi Masip i per davant seu hi actua una defensa amb jugadors com Sergi Gómez, Planas, Bagnack o Grimaldo que ha tornat a jugar després de superar una greu lesió. Al centre del camp hi tenen jugadors amb un gran futur i un molt bon toc de pilota com Denis Suárez, un dels jugadors més decisius del filial, Samper, Javier Espinosa, Ilie, Babunski o Edu Bedia que, a més, ja ha anotat gols de flta molt decisius.

Al davant amb els minuts i els gols molt repartits destaca un equip per la seva verticalitat i molta rapidesa amb homes com Dani Nieto, Adama, Sandro Ramírez o Dongou, tots ells molt temibles per a les defenses contrincants. Al mercat d'hivern no hi va haver cap alta per als d'Eusebio Sacristán, però sí 3 sortides amb Joan Roman que marxava al Vila-Real, Agostinho Cá que aniria cedit al Girona i Sanabria que signaria pel Sassuolo italià. Fora de casa es mostren com un equip que ha anat de menys a més i que ha estat capaç de guanyar a camps com els de l'Alavés, Córdoba, Girona, Real Zaragoza o Mallorca i de puntuar per exemple a estadis d'equips tant complicats com els de l'Alcorcón, Tenerife, Deportivo o Eibar.

La darrear visita que va fer-nos el Barcelona B a l'estadi de la Nova Creu Alta data de la temporada anterior en un partit vibrant que finalitzaria amb triomf dels nostres per 3 a 2 on els culés s'avançarien amb un 0 a 2 i dianes de Rafinha i Lobato, mentre que la remuntada arlequinada seria obra d'un gran segon temps amb gols d'Antonio Hidalgo, Lanzarote i de Luís Alberto en pròpia porteria.