divendres, 30 de maig del 2014

El Rival: Real Madrid Castilla

La darrera sortida de la temporada servirà per jugar davant el sempre perillós i també desconcertant filial del Real Madrid. Tot i ser un equip amb uns números realment dolents en l'inici de la competició, la maduresa que han anat adquirint els seus futbolistes i també la gran quantitat tècnica que atesoren tots ells, els converteixen en un rival molt complicat de batre, més encara a casa seva on es mostren força solvent. I és que des que José Manuel Díaz va substituir a José Alberto Toril a la banqueta després de la 14ª jornada, els blancs s'han convertit en un dels millors equips de la competició.

Disposen de jugadors que han anat creixent molt al llart de la lliga on hi destaquen el porter Pacheco, els defenses Quini, Cabrera o Pulido, els centrecampistes Lucas Vázquez, Aguza, José Rodríguez o Mascarell, així com els atacants Burgui o De Tomás que han demostrat ja la seva vàlua. Al mercat d'hivern van reforçar-se, a més, amb els davanters brasilers Pablo Felipe i William José, els dos cedit per l'At. Paranaense i del Santos, respectivament. Al seu estadi mostren bons números i a pesar d'alguna ensopegada inesperada com l'empat davant el Real Múrcia jugant més de 50 minuts contra nou jugadors o la derrota in-extremis davant el Mallorca per 1 a 2 després d'errar un penal en els darrers instants.

L'última visita que vam fer a la Ciutat Esportiva de Valdebebvas data de la temporada passada quan llavors, en un duel vibrant i jugat en divendres, acabaríem guanyant per 2 a 3 remuntant un 2 a 0 advers. El primer temps seria de clar color madridista amb les dianes locals de Juanfran i Jesé, mentre que el segon període va ser totalment arlequinat anotant tres gols en només 16 minuts obra de Moha i, en dues ocasions, Aníbal que ens permetien sumar tres punts d'or.