divendres, 16 de maig del 2014

El Rival: Real Zaragoza


La irregularitat i els problemes interns han estat afectant en gran mesura durant tota la temporada a un Real Zaragoza per a qui s'apostava fort a principi d'any i per qui s'esperava que lluités des del primer moment per a pujar de categoria. Però aviat es va veure que el camí per la Segona Divisió no seria gens fàcil i els resultats tampoc acompanyaven, fins que a la jornada trenta i, després de caure per 4 a 2 al camp de la Ponferradina, els aragonesos van decidir canviar d'entrenador i Paco Herrera deixaria el seu càrrec a l'omnipresent Víctor Muñoz que agafaria el relleu a la banqueta en la que seria la seva tercera etapa a l'entitat. El seu debut tampoc seria el somiat després de caure per 0 a 1 a casa davant el Deportivo i oferint una pobre imatge.

Es tracte, però, d'un conjunt amb bones individualitats i jugadors amb gran experiència també a la Primera Divisió com ara el porter Leo Franco, els defenses Abraham, David Cortés, Álvaro o Laguardia, els centrecampistes Paglialunga, Acevedo o els ofensius Barkero, Montañés, Roger Martí, Henríquez o Luís García. Al seu camp és on han sumat més punts encara que també han estat molts els rivals que s'hi han endut algun botí, com ara Lugo, Recreativo, Numancia, els filial del Barcelona i Madrid o el Deportivo que hi van sumar els tres punts. Al passat mercat d'hivern es van reforçar amb el defensa centra César Arzo, que fins ara estava jugant a la lliga belga.

La darrera visita que vam fer a La Romareda per enfrontar-nos al primer equip del Real Zaragoza data de la temporada 87-88 a Primera Divisió en un partit que es va guanyar per 1 a 2 i que mantenia la il·lusió per mantenir la categoria. Aquell dia ens avançaríem amb un bon xut de Joan Barbarà. Posteriorment empatarien els aragonesos per mitjà de Vizcaíno i a falta de quinze minuts pel final seria Nacho qui anotaria el gol de la victòria.