dimecres, 14 de maig del 2014

La bona imatge no és suficient per arribar a la final

Agus Medina va debutar amb el primer equip com a titular (Foto: Pedro Salado)

RCD Espanyol 2-1 CE Sabadell

Espanyol: Germán, Mattioni (Colotto, min. 68), Raúl Rodríguez, Sidnei, Capdevila, Víctor Álvarez (Torje, min. 68), Abraham, Pizzi (Joan Jordan, min. 87), Lanzarote, Álex Fernández (David López, min. 74) i Córdoba (Jairo, min. 90)

Sabadell: De Navas, Agus Medina (Tanabe, min. 68), Carlos Hernández (Estellés, min. 87), Goni, Toni Lao, Jesús Olmo, Llorente, Clerc (Joan Noguera, min. 74), Gato (Luque, min. 82), Moha (Aleix, min. 80) i Edgar

Gols: 1-0, Córdoba (min. 26); 2-0, Pizzi (min. 29) i 2-1, Clerc (min. 49)

Àrbitre: Sauleda Torrent

Estadi: Montilivi (1.100 espectadors)

No hi va haver sort. El Centre d'Esports Sabadell no va poder superar l'Espanyol i va caure eliminat de la Copa Catalunya a les portes de la final. Miquel Olmo, com era d'esperar, va fer molts canvis en l'onze titular i va fer jugar els menys habituals i, fins i tot, va fer debutar de titular Agus Medina en el lateral dret. De fet, cap jugador de l'onze titular que va guanyar al Barcelona B va participar en el partit i només Nauzet i Longás es van quedar a la banqueta. L'Espanyol sí que va posar un equip molt més titular que el Sabadell i amb homes amb molta experiència a la màxima categoria com ara Capdevila, Víctor Álvarez, Pizzi o Raúl Rodríguez. L'ex arlequinat Manu Lanzarote també va jugar tot el partit i a punt va estar de fer un autèntic golàs. Com era d'esperar també, el partit va estar faltat de tensió competitiva i el ritme era molt lent. Va ser l'Espanyol qui va començar dominant la possessió de la pilota i amb el Sabadell esperant al darrera per poder sortir al contraatac. Mica en mica, el Sabadell va anar despertant i tenia el partit més o menys controlat, però en una acció per banda esquerra la pilota va arribar a Córdoba que en lluita amb Carlos Hernández va poder xutar superant De Navas per alt i fent el primer gol del partit. Pràcticament sense temps per reaccionar va arribar el segon gol que deixava les coses molt complicades. Passada en profunditat cap al mateix Córdoba i aquest li va donar el gol en safata a Pizzi per fer el 2-0. La millor oportunitat del Sabadell en el primer temps va ser un cop de cap de Gato que va aturar Germán. A la repressa, els arlequinats van sortir molt més endollats i van aprofitar la relaxació de l'Espanyol per retallar distàncies. Una acció de Gato que va assistir a Clerc per fer el que acabaria sent el resultat definitiu. Però el Sabadell tindria alguna oportunitat per empatar el partit i anar a la tanda de penals. Un cop de cap de Carlos Hernández en un servei de falta que va aturar Germán amb bons reflexes va ser la millor oportunitat dels homes de Miquel Olmo per tornar a nivellar el marcador. L'Espanyol també podria haver sentenciat en un contraatac de Córdoba, però De Navas va estar molt atent i va rebutjar el perill amb els peus. Al final l'empat no arribaria, però Miquel Olmo va fer debutar dos jugadors més a part d'Agus Medina. Albert Estellés i Joan Luque també van tenir els seus primers minuts amb el primer equip juntament amb Aleix Domínguez i Joan Noguera que ja s'havien estrenat anteriorment. En definitiva, derrota que tanca la participació del Sabadell en aquesta Copa Catalunya.