Derrota dura, però encara hi ha opcions!

Castilla: Pacheco, Quini, Llorente, Cabrera, Casado, Mascarell, Aguza, Lucas Vázquez, José Rodríguez (Medrán, min. 57), Burgui (Lucas Torró, min. 71) i Willian José (De Tomás, min. 88)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Clerc (Espasandín, min. 57), Juanjo, Hidalgo (Tamudo, min. 67), Collantes, Tanabe, Gato (Llorente, min. 67) i Aníbal

Gols: 1-0, Medrán (min. 59); 2-0, Medrán (min. 63) i Llorente (min. 84)

Àrbitre: Muñoz Mayordomo (Castellà-Manxec)

Estadi: Alfredo Di Stéfano (3.800 espectadors)

Derrota dura. Mal parti el que va fer el Centre d'Esports Sabadell a l'estadi Alfredo Di Stéfano davant un Real Madrid Castilla molt necessitat de punts per aconseguir la permanència. Una derrota que deixa als arlequinats com el pitjor candidat per entrar al PlayOff, però encara hi ha opcions per aconseguir una fita del tot inesperada a principis de temporada. Un partit fluix del Sabadell que segurament va notar i molt l'absència d'Antonio Longás al mig camp per unes molèsties al genoll. Dos canvis a l'onze titular va introduïr Miquel Olmo: Gato en el lloc del lesionat Longás i Clerc en el lloc d'Espasandín. El Castilla conscient del que es jugava i davant de la seva afició va sortir més endollat que el Sabadell i ràdidament va gaudir de les primeres ocasions de gol a les botes de Lucas Vázquez i José Rodríguez. En ambdues ocasions, Nauzet Pérez va estar providencial per evitar el primer gol de la tarda. El Sabadell respondria amb un cop de taló d'Antonio Hidalgo dins l'àrea petita que va aturar Pacheco sense problemes. Collantes amb un xut des de la frontal de l'àrea també ho va provar, però Pacheco va tornar a respondre. El Castilla al contraatac també gaudiria d'alguna ocasió més, però sense fortuna i amb l'empat a zero s'arribaria al temps de descans. A la repressa, el Sabadell ha sortit més endollat que en el prime temps i Gato podria haver avançat als sabadellencs amb un xut que es va estavellar-se al lateral de la xarxa. El domini del Sabadell en els primers minuts s'ha anat apagant i el Castilla ha tornat a crear perill sobre la porteria de Nauzet. L'ocasió més clara abans dels dos gols locals seria un llançament de falta directa de Willian José que s'estavellaria al pal de Nauzet i per poc no va entrar a la porteria arlequinada. L'entrada del juvenil Álvaro Medrán seria clau pel desenllaç del partit perquè gairebé en la primera pilota que tocava faria el primer gol del filial madridista amb una mica de fortuna, ja que el seu xut tocaria els peus de Martí Crespí i desviaria la trajectòria de la pilota fent inútil l'estirada de Nauzet. Sense temps per reaccionar amb el primer gol arribaria el segon també obra d'Álvaro Medrán que, en aquesta ocasió, sí que amb un xut ajustat al pal superaria de nou Nauzet posant un 2-0 que deixava el partit coll amunt. En els darrers minuts de partit, Fernando Llorente faria l'únic gol del partit després d'una bona assitència de cap d'Aníbal i posaria emoció als darrers instants. Tot i això, el Sabadell no gaudiria de cap ocasió clara per aconseguir l'empat a dos i el Castilla derrotava al Sabadell en un mal partit dels homes de Miquel Olmo.