divendres, 6 de juny del 2014

El Rival: RC Recreativo

Últim partit de la temporada a l'estadi que servirà per posar el punt i final a una llarga i apassinant lliga regular davant un Recreativo de Huelva que sempre ha estat situat als llocs més alts durant la competició. Els homes de Sergi Barjuan, amb el clar objectiu de lluitar per pujar, han estat un dels rivals més forts durant tota la temporada i en moltes fases del campionat fins i tot van arribar a comandar la taula classificatòria amb solvència i contundència. Disposen d'una plantilla amb molta qualitat i amb jugadors que marquen diferències com poden ser el defensa Morcillo, que ha anotat gols molt decisius, els migcampistes Jonathan Valle, excel·lent tirardo de faltes, Jorge Larena, Álvaro Antón o Arana que quant no ha pogut jugar per lesió els andalusos ho han acusat molt. I al davant l'home més a tenir en compte és Linares, màxim artiller del seus.

A més, el passat mercat d'hivern van arribar el lateral esquerre Toño provinet del Vila-Real B i amb passat arlequinat, el defensa central Álex Pérez i l'atacant Nong procedent del Levante. Per contra, van marxar Vega que ho faria al filial del Granada i també Jorge Araújo que marxaria cedit a l'Elche ilicitano. Fora de casa es mostren un equip difícil de guanyar i han aconseguit resultats molt positius amb victòries de mèrit, com per exemple, les aconseguides a camps del Real Múrcia (2-3), Mirandés (0-3), Real Zaragoza (1-2), Real Madrid Castilla (1-2), Numancia (2-3), Hércules (1-2) o Mini Estadi davant el Barcelona B (0-1).

La darrera visita que va fer-nos el Recreativo de Huelva a l'estadi data de la temporada anterior en un partit força accidentat i, a pesar de quedar-no amb només 10 jugadors al minut 21 per la vermella a Samuel de los Reyes i amb 9 per doble groga a Juanjo Ciércoles als 56 minuts, vam poder empatar a 1 gol amb la diana inicial d'Aníbal que Jonathan Valle igualaria finalment.