diumenge, 31 d’agost del 2014

Sureda Cuenca ens priva de puntuar al Mini Estadi

FC Barcelona 'B' 3-1 CE Sabadell

Barcelona B: Ortolà, Patric, Diagné, Edgar Ié, Lucas Gafarot (Cámara, min. 46), Samper, Halilovic (Gumbau, min. 73), Grimaldo, Adama, Dongou i Joan Roman ('Bicho', min. 63)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Espasandín (Arida, min. 82), Eguaras, Hervás, Sotan, Gato (Carlos Hernández, min. 14), Collantes i Tamudo (Riau, min. 53)

Gols: 0-1, Kiko Olivas (min. 9); 1-1, Joan Roman (p) (min. 31); 2-1, Dongou (min. 80) i 3-1, Dongou (min. 90)

Àrbitre: Sureda Cuenca (Balear)

Estadi: Mini Estadi (3.884 espectadors)

Gran partit del Centre d'Esports Sabadell al Mini Estadi, però Sureda Cuenca es va dedicar a espatllar la bona actuació arlequinada mereixedora d'alguna cosa positiva. El col·legiat balear va perjudicar de valent al Centre d'Esports assenyalant dues penes màximes en contra, obviant d'altres a favor i expulsant injustament a Kiko Olivas. Sigui com sigui, els sabadellencs van tornar a marxar de buit del Mini Estadi per tercera temporada consecutiva i van sumar la segona derrota a la lliga en les dues primeres jornades. Per cert, és el primer cop en les 43 temporades del Sabadell a Segona A que comença el campionat amb dues derrotes consecutives. Miquel Olmo va recuperar per aquest encontre a Nauzet Pérez que va tornar a la titularitat i Gato en el lloc d'Aridai a la banda esquerra. El Centre d'Esports va començar molt bé el partit i a la primera ocasió clara que va tenir és va avançar en el marcador. Un còrner de Collantes el va rematar de cap totalment sol Kiko Olivas dins l'àrea petita per fer el 0-1 i fer esclatar els més de quatre-cents espectadors que ocupaven el gol nord del estadi blaugrana. Però a la jugada següent el partit va canviar totalment. Dongou va superar Martí Crespí i aquest li va fer falta fora de l'àrea. Sureda Cuenca, incomprensiblemnent, va assenyalar penal i va expular Kiko Olivas que res va tenir a veure en l'acció. El penal el va llençar el mateix Dongou, però el seu xut va picar el pal i va salvar al Sabadell de l'empat. Els arlequinats amb un jugador menys es van tancar en el seu propi camp defensant amb ordre i intentant sortir al contraatac amb velocitat. A la mitja de hora de partit, Sureda Cuenca va tornar a xiular penal en una altre acció de Martí Crespí ara amb Joan Roman. El mateix jugador va llençar el segon penal del partit i aquest no va fallar fent l'empat a un al marcador. Abans del descans una nova jugada polèmica. Raúl Tamudo era empés dins l'àrea sent objecte d'un clar penal que l'àrbitre balear va obviar incomprensiblement. Amb el resultat d'empat a un s'arribava al temps de descans. A la repressa, la tònica va ser la mateixa de domini clar del Barcelona B i el Sabadell ben ordenat defensivament i sortint ràpidament al contracop. En una d'aquestes accions, Collantes va tenir un u contra u davant Ortolà, però el seu xut va sortir molt alt. Pràcticament a continuació, el porter blaugrana va fer un clar penal sobre Carlos Hernández que de nou Sureda Cuenca va decidir no xiular davant la sorpresa de l'afició arlequinada i els mateixos jugadors. Ja els darrers minuts, una jugada entre Adama i Patric va acabar amb centrada d'aquest últim i Dongou, a boca de canó, només va haver d'empènyer la pilota per fer el 2-1. Pràcticament amb el partit acabat, el mateix Dongou va fer el tercer i definitiu gol significant la segona derrota consecutiva d'un Sabadell que va ser greument perjudicat al Mini Estadi.