dilluns, 20 d’octubre del 2014

Desfeta davant el líder

El Sabadell no va poder sumar la tercera victòria consecutiva (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-2 Girona FC

Sabadell: Nauzet, Tanabe, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Hervás (Juanto, min. 60), Hidalgo (Eguaras, min. 37), Aridai (Marcos, min. 70), Collantes, Gato i Tamudo

Girona: Isaac Becerra, Cifuentes, Lejeuene, Richy, Ramalho, Juncà, Juncà (David Garcia, min. 70), Pere Pons, Granell, Eloi Amagat, Felipe Sanchón (Sebas, min. 76) i Mata (Sandaza, min. 84)

Gols: 0-1, Felipe Sanchón (min. 14); 0-2, Felipe Sanchón (min. 29)

Àrbitre: López Amaya (Andalús)

Estadi: Nova Creu Alta (4.412 espectadors)

Tercera derrota a casa de la temporada. El Centre d'Esports Sabadell no va aprofitar l'ocasió de sumar la tercera victòria consecutiva per primer cop en aquest curs després dels triomfs contra l'Albacete i Llagostera, però les coses no van funcionar com s'esperaven. Miquel Olmo només va fer un canvi respecte l'onze titular de Palamós i va ser per obligació: Sotan Tanabe va entrar en el lloc de Cristian Garcia, que estarà de baixa durant mes i mig per una seva lesió muscular. El Sabadell va començar bastant bé el partit i va tenir les primeres ocasions de l'encontre en les botes de Raúl Tamudo. Després d'una bona jugada de Manuel Gato, l'ex de l'Alcoyano va cedir cap a Tamudo, però la rematada de primeres del de Santa Coloma va sortir fregant el travesser de la porteria d'Isaac Becerra. Aridai Cabrera també va tenir la seva oportunitat de fer el primer gol del partit, però de nou Becerra va estar encertat per evitar el gol. El Girona, en la primera aproximació a la porteria de Nauzet, va aconseguir avançar-se en el marcador. Una bona combinació entre Pere Pons i Felipe Sanchón va acabar amb la definició d'aquest últim que va batre per baix al porter canari. En accions de Collantes per banda dreta podria haver empatat el partit el Sabadell, però la fortuna no va estar del costat sabadellenc. A la mitja hora de partit, el Girona feia el seu segon gol del partit i novament ho feia Felipe Sanchón. Després de vàries oportunitat que va aturar Nauzet com va poder, la pilota va acabar morta dins l'àrea petita i el davanter del Girona va marcar a plaer el 0-2 que deixava el partit molt coll amunt pels homes de Miquel Olmo. Més encara quant Hidalgo va haver de ser substituït per una lesió muscular. Eguaras va sortir en el lloc del capità. Amb el resultat en contra de 0-2 és va arribar al temps de descans. A la segona meitat, el Sabadell ha buscat reduïr diferències en el marcador, però a vegades la falta de punteria i d'altres les bones accions d'Isaac Becerra ho van evitar. Una d'aquestes va ser un xut de Gato que el porter badaloní va enviar a còrner de forma espectacular. El Girona també podria haver fet el tercer gol del partit i sentenciar l'encontre, però Nauzet ho va evitar en acció de Ramalho. El Sabadell va tenir l'oportunitat més clara de la segona meitat en un xut de Juanto des de la frontal de l'àrea que Becerra va tocar amb la punta dels dits, la pilota va picar al pal i Tamudo va empènyer la pilota a la xarxa, però López Amaya va invalidar l'acció correctament per fora de joc. Res a discutir. Fins al final, el Sabadell ho va intentar, però no va ser el dia dels arlequinats i el Girona és va endur merescudament els tres punts de la Nova Creu Alta per consolidar el seu liderat a la Segona Divisió. Els arlequinats s'hauran de refer d'aquesta ensopegada per tal de treure alguna cosa positiva del proper partit a Son Moix i davant el Mallorca.