El Sevilla va deixar l'eliminatòria sentenciada (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 1-6 Sevilla FC

Sabadell: Nauzet, Agus, Carlos Hernández, Martí Crespí, Riau, Yeray, Lucas Porcar, Tanabe (Gato, min. 70), Marcos (Collantes, min. 62), Aridai i Juanto (Ernest Forgas, min. 70)

Sevilla: Sergio Rico, Fernando Navarro, Diogo, Kolo, Arribas, Banega, Cristóforo (Cotán, min. 77), Denis Suárez (Gameiro, min. 46), Reyes, Aleix Vidal (Deulofeu, min. 60) i Iago Aspas

Gols: 0-1, Kolo (min. 29); 0-2, Iago Aspas (min. 43); 0-3, Iago Aspas (min. 60); 0-4, Gameiro (p) (min. 3); 0-5, Reyes (min. 70); 1-5, Ernest Forgas (min. 75) i Iago Aspas (p) (min. 92)

Àrbitre: Bikandi Garrido (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (6.157 espectadors)

Eliminats de la Copa del Rei. Encara no és definitiu, però l'1 a 6 que el Sevilla li va endosar ahir al Sabadell en el partit d'anada dels setzens de final deixa l'eliminatòria vista per sentència i només un miracle de dimensions desproporcionades donaria la classificació a l'equip sabadellenc en el partit de tornada del 3 de desembre al Ramon Sánchez Pizjuan. L'equip andalús arribava a la Nova Creu Alta com a colíder de Primera Divisió empatat a punts amb el Barcelona i sent un dels equips més en forma del futbol espanyol amb només una derrota en el que portem de temporada. Unai Emery no va voler complicacions de cara al partit de tornada i va fer una alineació amb jugadors destacats com Reyes, Iago Aspas, Aleix Vidal o Denis Suárez. Per part del Sabadell, Miquel Olmo va donar descans a homes importants com Collantes, Kiko Olivas o Eguaras i va fer entrar a Yeray Sabariego, Lucas Porcar o Marcos. Tot i la pressió forta del Sevilla, el Sabadell va plantar cara la primera mitja hora de partit en que el joc va estar molt equil·librat i els arlequinats van tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Sotan Tanabe amb una difícil rematada ha tingut el primer gol de la nit molt a prop, però Sergio Rico, porter del filia, va poder enviar a còrner. El Sevilla no va perdonar en la primera gran ocasió al seu favor i en un servei de cantonada, Kolo va fer el 0-1 rematant tot sol en el segon pal. Aquest gol ha fet molt mal al Sabadell que ha vist com ha baixat la seva intensitat i el Sevilla ha començat a dominar el joc. En el darrer minut de la primera meitat, Iago Aspas feia un gran gol que ensorrava qualsevol opció de remontada arlequinada. Amb el resultat de 0 a 2 s'arribava al temps de descans. A la segona meitat, ràpidament el Sevilla tornava a marcar novament amb Iago Aspas com a protagonista. I en mig del descontrol, els andalusos feien dos gols per posar el 0 a 5 en el marcador fent que els darrers vint minuts de partit fossin un pur tràmit. Miquel Olmo va donar entrada a Ernest Forgas que, d'aquesta manera, jugava el seu segon partit amb el primer equip i en la primera ocasió que va tenir va fer el gol de l'honor sabadellenc. El refús de Sergio Rico després d'un xut de Lucas Porcar l'aprofitava el de Vilafranca per fer l'únic gol del Sabadell en el dia d'ahir. Ja en temps d'afegit, Nauzet cometia un nou penal en contra i Iago Aspas feia el seu particular hat-trick deixant un inapel·lable 1 a 6 final que deixa el partit de tornada d'aquí un mes com un pur tràmit pels dos equips.