dilluns, 27 d’octubre del 2014

Un penal dubtós no ens deixa puntuar a Mallorca

El Sabadell va sumar la segona derrota consecutiva (Foto: LFP)

RCD Mallorca 1-0 CE Sabadell

Mallorca: Cabrero, Cendrós, Kasim, Bigas, Gulan, Bustos, Joao Victor, Pereira, Markovic (Arana, min. 53), Marco Asensio (Martí, min. 88) i Abdón (Scepovic, min. 59)

Sabadell: Nauzet, Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín (Aridai, min. 75), Eguaras, Hervás (Lucas Porcar, min. 82), Tanabe, Collantes, Gato i Juanto (Ernest Forgas, min. 63)

Gols: 1-0, Arana (p) (min. 62)

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Castella i Lleó)

Estadi: Son Moix (5.824 espectadors)

Segona derrota consecutiva. El Centre d'Esports Sabadell viatjava a Palma de Mallorca amb la intenció d'oblidar la derrota a casa davant el Girona i sumar tres punts més fora de casa, però un penal molt dubtós en la segona meitat ho va evitar. Va ser un partit molt fluix en línies generals i l'empat hagués estat el més just. Els arlequinats acumulen d'aquesta manera la segona derrota consecutiva a la lliga i és tornen a complicar la vida a només dos dies de rebre el Sevilla en partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei i en la setmana prèvia rebre a l'estadi també al Mirandés, actual cuer de la lliga i un partit molt important de cara al futur més immediat de l'equip. L'encontre en sí, com dèiem, va ser molt fluix, escàs de ritme i amb poques ocasions per part dels dos equips. Podríem dir que qui més és va apropar a la porteria rival va ser el Sabadell que a la primera meitat va tenir un parell de bones oportunitats per avançar-se en el marcador. La primera d'aquestes en un llançament de falta directa de Collantes que s'ha estavellat al pal de Cabrero. Uns minuts més tard l'ocasió la tindria Gato. En una pilota morta dins l'àrea, el xut de l'ex de l'Alcoyano sortiria fora per molt poc. El Mallorca, en la primera meitat, només va inquietar la porteria de Nauzet en una falta lateral de Marco Asensio al segon pal que per poc no va rematar cap jugador mallorquinista. Amb poc més a destacar s'arribaria al temps de descans amb l'empat a zero inicial. A la repressa, de nou el partit ha seguit per la mateixa tònica que en els primers quaranta-cinc minuts i les ocasions han brillat per la seva absència. Sotan, que en aquesta ocasió ha jugat d'extrem, ho va provar i Cabrero va enviar a còrner. Pocs minuts després arribaria una de les jugades polèmiques del partit. En un servei de cantonada, Juanto era agafat de la samarreta impedint la seva rematada, però De la Fuente Ramos no va voler xiular la pena màxima a favor del Sabadell. Sí que va xiular el penal a favor del Mallorca només cinc minuts més tard en una acció molt dubtosa dins l'àrea de Carlos Hernández. Arana enganyaria molt bé a Nauzet fent el que seria l'únic gol del partit. El Sabadell ho va intentar fins al final del partit, però amb poca profunditat i poques ocasions. Només algun llançament des de fora de l'àrea sense excessiu perill per Cabrero. Un Mallorca ben ordenat al darrera defensant la mínima avantatge ha estat suficient perquè l'equip entrenat per Valeri Karpin aconseguís la tercera victòria consecutiva a la lliga i deixés els de Miquel Olmo sense sumar cap punt en la seva segona visita a l'estadi de Son Moix. La nota positiva en els darrers minuts d'encontre va ser el debut a Segona Divisió A del davanter del filial, Ernest Forgas. L'ex del Rubí va aprofitar molt bé els seus minuts en el lloc de Juanto Ortuño.