Els jugadors celebrant el 3-2 de Kiko Olivas (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 3-2 CD Mirandés

Sabadell: Nauzet, Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín, Eguaras, Hervás (Martí Crespí, min. 75), Tanabe (Hidalgo, min. 60), Collantes, Gato i Ernest Forgas (Juanto, min. 84)

Mirandés: Sergio Pérez, Kijera, César Caneda Álvaro Corral, Aitor, Ruper, Igor Martínez, Carnicer (Pedro Martín, min. 73), Docal (Provencio, min. 64), Hernáez i Urko Vera

Gols: 1-0, Hervás (min. 9); 1-1, Urko Vera (min. 29); 1-2, Igor Martínez (min. 43); 2-2, Collantes (min. 50) i 3-2, Kiko Olivas (min. 66)

Àrbitre: Sánchez Martínez (Murcià)

Estadi: Nova Creu Alta (2.723 espectadors)

Tres punts vitals. Victòria molt important la del Centre d'Esports Sabadell el passa dissabte davant el Mirandés en un encontre vital davant un rival directe per la permanència i després de dues derrotes seguides en lliga, més la golejada encaixada en Copa del Rei davant el Sevilla el passat dimecres. Per aquest encontre davant el conjunt de Miranda de Ebro, Miquel Olmo va fer algun canvi respecte l'últim onze que va jugar a Mallorca i, per exemple, Ernest Forgas es va estrenar a la titularitat en el lloc de Juanto Ortuño. L'equip va sortir molt endollat en el primer quart d'hora i ràpidament tindria les primeres ocasions a la porteria de Sergio Rico, porter del filial que va haver de jugar per sanció de Razak. En una d'aquestes ocasions arribaria el primer gol del partit. Javi Hervás va robar una pilota a la frontal de l'àrea i va definir molt bé davant la sortida del porter i el seu xut ajustat el pal va significar l'1-0 favorable els sabadellencs. Ernest Forgas va tenir un parell d'ocasions consecutives per fer el segon gol del Sabadell, però va no estar encertat en la seva rematada. El bon joc dels primers minuts es va anar apagant i el Mirandés és va estirar en busca del gol de l'empat. Urko Vera va avisar amb un remat de cap que Nauzet va poder enviar a còrner en última instància, però a la següent acció sí que arribaria el gol de l'empat. Una centrada per banda esquerre la va rematar de primeres el mateix Urko Vera per establir l'empat a un al marcador. Aquest gol en contra va fer molt mal als jugadors arlequinats i el Mirandés va passar a dominar l'encontre. Abans d'arribar-se al descans, Igor Martínez amb un xut des de dins l'àrea superava Nauzet i feia l'1-2 pel Mirandés. En la darrera jugada del primer temps, Collantes de cap va poder fer el 2 a 2, però la seva rematada va sortir fora per poc. A la repressa, el Sabadell va posar una marxa més per intentar capgirar el marcador i ràpidament trobaria la recompensa. Una bona jugada de Gato acabaria amb assistència cap a Collantes que, ajudat per un error defensiu, li arribava la pilota i superava per baix amb un xut creuat a Sergio Pérez fent l'empat a dos. L'entrada al terreny de joc d'Antonio Hidalgo va donar més equilibri i solidesa al Sabadell i faltant mitja hora per acabar Kiko Olivas culminava la remuntada rematant una passada d'Hidalgo en un servei de cantonada. El Sabadell va tenir oportunitats per sentenciar el partit, però el gol no va arribar i els darrers minuts van ser de patiment per mantenir la mínima avantatge. Tot i això, el Sabadell va poder defensar-se amb ordre i el Mirandés no va tenir cap ocasió clara per aconseguir l'empat i, d'aquesta manera, el Sabadell sumava la quarta victòria de la temporada.