dilluns, 22 de desembre del 2014

Nova derrota per acabar el 2014

Aridai va sortir de suplent en el lloc del lesionat Ernest Forgas (Foto: LFP)

CD Tenerife 1-0 CE Sabadell

Tenerife: Carlos, Cámara, Carlos Ruiz, Hugo Álvarez, Moyano, Vitolo, Ricardo León, Suso Santana, Cristo Martín (Rivero, min. 76), Aridane (Uli Dávila, min. 63) i Ifrán (Víctor, min. 86)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Espasandín, Yeray, Eguaras, Hervás (Juanto, min. 78), Hidalgo, Ernest Forgas (Aridai, min. 15) i Collantes (Taanbe, min. 68)

Gol: 1-0, Ifrán (min. 37)

Àrbitre: Areces Franco (Asturià)

Estadi: Heliodoro Rodríguez López (7.057 espectadors)

A Tenerife tampoc. El Centre d'Esports Sabadell va sumar una nova derrota en el darrer partit de l'any 2014 a l'Heliodoro Rodríguez López. En un partit força bo del Sabadell, els arlequinats tampoc han estat capaços de sumar cap punt en la seva visita a les Illes Canàries, un estadi de bon record després de la victòria la temporada passada. En aquesta ocasió, la sort i els errors propis han condemnat als sabadellencs que, amb aquesta derrota, passaran les festes de Nadal a cinc punts de la permanència. Una salvació que marca el Recreativo de Huelva, proper rival que visitarà la Nova Creu Alta en el primer partit de 2015. Amb les baixes d'última hora de Juanjo Ciércoles i Manuel Gato, Àlex García va fer entrar en l'onze titular dos jugadors del filial com Yeray Sabariego en el pivot defensiu i Ernest Forgas fent parella atacant amb Collantes. El de Vilafranca no ha tingut gaire sort i al quart d'hora de partit s'ha hagut de retirar lesionat amb un problema en el turmell. El seu lloc l'ocuparia el canari Aridai Cabrera. La primera mitja hora no hi ha hagut gaires ocasions per part de cap dels dos equips. Per part arlequinada només un xut de Collantes que sortia molt desviat. Ja en els darrers minuts del primer temps arribaria la jugada clau i polèmica de l'encontre. Nauzet Pérez veia com se li escapava la pilota de les mans, la tornava a agafar i l'àrbitre asturià Areces Franco assenyalava tir lliure indirecta dins l'àrea en una acció molt polèmica. L'uruguaià Ifrán l'ha transformat en gol a poc més de dos metres de la porteria. D'aquí fins el descans, el Sabadell ha notat i molt aquest gol en contra i el Tenerife encara podia haver marcat un segon gol. No ha estat així i al descans, el Sabadell perdia per la mínima. A la repressa s'ha vist un Sabadell molt més endollat i ben d'hora ha posat en problemes la porteria defensada per Carlos. Una bona jugada per banda esquerre d'Aridai que Yeray en el punt de penal no ha pogut rematar en condicions ha estat el primer avís del Sabadell en el segon temps. El Tenerife es defensava com podia i esperava el mínim error per sortir al contraatac amb jugadors ràpids com Ifrán o Suso Santana. Cristian García, molt actiu durant tot el partit, també ho ha provat però el seu xut sortia un pèl alt. Però la millor oportunitat del Sabadell la tenia Eguaras amb un xut des de la frontal de l'àrea que picava en el pal dret de Carlos. La sort no estava del costat del Sabadell en aquesta ocasió. Els darrers minuts ha estat un atac continu del Centre d'Esports en busca del gol de l'empat, però no era la tarda del Sabadell i els homes d'Àlex Garcia marxarien de Tenerife amb les butxaques buides i una mica més lluny de la permanència.