El Sabadell va treure un valuós punt davant el líder (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 2-2 UD Las Palmas

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Espasandín, Juanjo (Tanabe, min. 82), Hervás, Hidalgo, Eguaras, Collantes (Gato, min. 60) i Aridai (Juanto, min. 77)

Las Palmas: Raúl Lizoain, Christian, Ángel, David García, Aythami, Javi Castellano, Roque Mesa (Hernán, min. 76), Momo (Guzmán, min. 81), Nauzet Alemán, Culio i Araujo (Asdrúbal, min. 68)

Gols: 0-1, Nauzet (min. 19); 1-1, Hidalgo (min. 21); 1-2, Aythami (min. 56) i 2-2, Javi Castellano (p.p.) (min. 70)

Àrbitre: Eiriz Mata (Gallec)

Estadi: Nova Creu Alta (1.986 espectadors)

Bon punt davant un gran rival. El Centre d'Esports Sabadell va recuperar el partit ajornat en el seu dia  per la pluja davant Las Palmas, possiblement el millor equip que ha passat per l'estadi de la Nova Creu Alta aquesta temporada. En el primer partit com a local d'Àlex García, el barceloní va introduïr un parell de canvis respecte l'onze titular que ho va fer a Santo Domingo d'Alcorcón. Martí Crespí va entrar en el lloc del sancionat Carlos Hernández i Juanjo Ciércoles reapareixia sis mesos després de la seva lesió de genoll i ocupava el lloc de Lucas Porcar. Els primers minuts van ser de clar domini grancanari i al Sabadell li va costar molt entrar en el partit i contrarrestar el joc ràpid de possessió de l'equip de l'ex arlequinat Paco Herrera. Les dues primeres ocasions del partit les tindria Araujo en les seves botes. Primer va ser Nauzet que va malbaratar l'ocasió i després el travasser va ser el millor aliat de l'equip sabadellenc. El gol es veia a venir l'aconseguiria Nauzet Alemán després d'un potent xut per banda dreta que entraria com un obús a l'escaire del porter arlequinat. El gol en contra va fer despertar al Sabadell i només dos minuts després aconseguiria empatar de nou l'encontre. Una centrada per banda dreta de Cristian García arribaria a Hidalgo que amb un gir pur de davavanter centre superaria a Raúl Lizoain tornant la igualada al marcador. Arrel de l'empat s'ha vist un millorat Sabadell que, sense tenir ocasions clares de gol, tampoc patiria tant en defensa com en els primers vint minuts. Amb el resultat d'empat a un s'arribaria al temps de descans. A la repressa, Las Palmas tornaria a sortir molt més endollat que els sabadellencs i tornaven a atacar amb perillositat sobre la porteria sabadellenca. A l'igual que en el primer temps, el travesser ha tornat a ser l'aliat número u del Sabadell i aquest cop rebutjava un xut fort de Roque Mesa. Però pocs minuts després arribaria l'1 a 2 a pilota aturada. La centrada mil·limètrica de Nauzet Alemán la rematava de cap Aythami Artiles que feia ínútil l'estirada de Nauzet. Les coses es complicarien encara més quant Collantes demanava el canvi per lesió muscular i el seu lloc l'ocupava Manuel Gato. Novament el Sabadell empataria el partit i ho faria amb un jugada autèntica fortuna amb un autogol de Javi Castellano en una jugada que no creava gaire perill. Amb l'empat a dos a l'electrònic, el partit s'ha igualat molt i el Sabadell s'ha defensat amb ordre per tal de defensar aquest valuós punt davant el líder de la lliga. Un punt que no treu als homes d'Àlex García del descens, però que hauria de ser un punt d'inflexió de cara al partit del proper diumenge davant un rival directe a la classificació com és el Leganés.