Javi Hervás va fer el definitiu empat a dos amb un golàs (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 2-2 Real Sporting

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Yeray, Eguaras (Hervás, min. 80), Hidalgo (Gato, min. 70), Collantes, Marcos (Aridai, min. 65) i Benja

Sporting: Cuéllar, Luis Hernández, Bernardo, Isma López (Juan Muñiz, min. 75), Lora, Nacho Cases, Sergio Álvarez, Santi Jara (Carmona, min. 63), Pablo Pérez (Ndi, min. 66) i Guerrero

Gols: 0-1, Guerrero (min. 7); 0-2, Pablo Pérez (min. 20); 1-2, Collantes (min. 40); 2-2, Hervás (min. 80)

Àrbitre: Sureda Cuenca (Balear)

Estadi: 4.349 espectadors)

Punt molt treballat. El Centre d'Esports Sabadell va tancar el seu segon partit consecutiu a la Nova Creu Alta i ho va fer amb un empat. És a dir, quatre punts de sis possibles davant el Recreativo Huelva i l'Sporting Gijón. Balanç bastant positiu que fa que l'equip sabadellenc retalli punts amb la permanència i encari ara dues sortides consecutives a Pamplona i Sevilla amb més optimisme i amb la moral més alta que no pas fa unes setmanes. Els arlequinats van poder treure un empat meritori davant un Sporting Gijón que arribava a la Nova Creu Alta en posicions d'ascens directe i sense perdre cap partit en el que portem de temporada. Molt meritori aquesta ratxa de vint partits sense perdre que porten els homes d'Abelardo Fernández que els han col·locat a la zona alta de la classificació només per sota de l'intractable Las Palmas. El partit no va poder començar pitjor, ja que una errada en la sortida de la pilota en zona defensiva de Cristian García va propiciar el primer gol visitant. Guerrero es va trobar la pilota morta a la frontal de l'àrea i amb un xut ras i col·locat al pal dret va superar Nauzet per avançar als asturians al marcador. El Sabadell dominava el joc, però es veia incapaç de generar ocasions donat el bon plantejament de l'Sporting que aprofitava la mínima per sortir al contraatac i fer mal a la defensa arlequinada. En una d'aquestes accions, el davanter del filial Pablo Pérez va fer el segon gol del partit amb un precís cop de cap que Nauzet, tot i tocar la pilota amb la punta dels dits, no va poder refusar. Amb vint minuts disputats el Sabadell ja perdia per dos gols i el l'encontre es posava molt coll amunt. Tot i això, el Sabadell va continuar dominant i mica en mica va anar creant alguna ocasió de gol. Benja, que debutava amb la samarreta arlequinada, va tenir el gol a prop, però un defensa va evitar l'ocasió del santcugatenc. Ja a les acaballes del primer temps, una precisa centrada d'Eguaras per banda esquerra la va rematar de primeres Collantes per fer el primer gol del partit pel Sabadell. Un gol dels que anomenen psicològic i que feia encarar la segona meitat amb un altre aire. I així va ser. En la segona part, el Sabadell va sortir disposat a empatar el partit ràpidament i intentar la remuntada. Els primers quinze minuts del segon temps van ser el millors del Sabadell que va tancar l'Sporting al seu camp i va tenir ocasions per tornar a posar l'igualada al marcador. Yeray amb un xut dins l'àrea va tenir la seva oportunitat, però Cuéllar va poder refusar. Marcos, que tornava a ser titular, també va rematar un pèl alt i Collantes va ser massa generós davant Cuéllar per cedir la pilota a Benja, però un defensa va evitar el gol in-extremis. L'Sporting intentava sortir al contraatac ràpidament, però els sabadellencs estaven molt atents per evitar qualsevol acció de perill. En els darrers minuts de partit Hervás, que acabava de sortir al terreny de joc, va connectar un fort xut des de la frontal de l'àrea i la pilota va entrar per l'escaire de la porteria de Cuéllar. Els darrers minuts, el Sabadell va intentar marcar un tercer gol per culminar la remuntada, però no va ser possible.