Opinió

En Christian ens diu la seva

Estimats/des Arlequinats i Arlequinades

Ens tornem a trobar comentant que el C.E.SABADELL, en les dues jornades matinals contra equips balears jugats a l´estadi creualtenc ha fet un ple de punts, és a dir un 6 de 6. Molt de mèrit sobretot en l´últim enfrontament contra un dels clars aspirants al play-off d´ascens a Segona Divisió com és l´At. Balears.

Començant a desglosar la meva opinió futbolística comentar sobre el partit disputat a l´estadi de la Nova Creu Alta, contra el cuer del grup, el CD LLOSETENSE, l´equip arlequinat va sortir molt endollat i va anar pels tres punts des del primer minut això feia preveure que el conjunt de Lloseta recent pujat a la categoria de bronze del futbol espanyol aquest passat estiu s´en portaria un bon grapat de gols ja que en el minut 25 el vell electrònic marcador de l´estadi ja hi figurava un 2-0 amb unes grans combinacions de jugades.

Però vet aquí que els homes de Miguel Àlvarez, es van relaxar massa aviat segurament vist que el contrincant balear amb tots els respectes oposava molt poc perill davant la porteria defensada per Craviotto. Mitja part i tots contents perquè els fidels socis i aficionats arlequinats que assistim al temple arlequinat vèiem un partit molt agraït i sense patir cosa molt poc habitual que passi.
Els homes entrenats per Nico López, en veure que el Sabadell, es resguardava el resultat i cedia terreny, durant el segon temps, doncs els llosetencs van deixar-se anar i van tenir més arribada a porteria encara que van mancar d´instint per donar ensurt als arlequinats El soci començava a xiular i a preocupar-se en veure la mala imatge que estava veient res a veure el bon joc dels primers 45 minuts i on els homes de Miguel Àlvarez van deixar escapar una oportunitat d´or per engrescar a la parròquia arlequinada i sobretot a ells mateixos d´aconseguir un resultat ampli per donar credibilitat i creença en la millora de joc i resultats obtinguts en les darreres jornades. Final de partit 2-0 i 3 punts al sarró, però amb una sensació agredolça degut a la dolenta sensació que va deixar l´equip tota la segona meitat.

De nou partit matinal disputat diumenge passat, contra un nou equip balear, res a veure amb el cuer CD. LLOSETENSE. Un AT. BALEARS, fet a cop de talonari, on predomina l´accent alemany amb el míster germànic com és Christian Ziege, tot una icona mundial durant la seva fructífera etapa de futbolista que fa poquet ha rellevat al conegut argentí Gustavo Siviero, pel seu passat com a jugador del RCD MALLORCA. El conjunt de les illes, visitava l´estadi sabadellenc amb una baixa molt important per ells; la del seu màxim golejador com és Chando, un vell conegut pels que ens agrada el futbol de qualitat. La veritat que és va notar molt la seva absència. ja que el conjunt balear no va demostrar durant els 90 minuts el que realment se l ´ha etiquetat, un equip amb aspiracions, però que no va tenir el seu millor dia, ja que també el gol que va aconseguir va ser més error de concentració per part del CE SABADELL que no pas jugada ben treballada per part dels homes de Christian Ziege.

Un cop més la falta de concentració en moments puntuals, posen de manifest un patiment afegit per aconseguir la victòria sense cap mèrit per part del rival. Es va veure un partit amb una actitud molt més guerrillera amb molta més pressió per part de totes les línies de l´equip on no es deixava pensar al conjunt balear. Final de partit 2-1 gran victòria i aquest partit si que el soci arlequinat va sortir content de l´estadi ja que la imatge d´equip va ser de notable alt amb un joc de combinació que recordava al de les primeres jornades del campionat de Lliga.