dijous, 10 de desembre del 2015

Resignats a l'empat


 (Foto: Eloy Molina)

CE Sabadell: Carviotto, Pastells, Valentin, Alcañiz, Lucas Viale, Adrian, Osado (Ernest 50’), Batanero, Bruno, Pirulo (A.Touré 85’), Roigé (Cortell 70’).

CF Badalona: Vito, Carroza, Grima, Perona (Tendillo 74’), Canelada, Maestre, Morgado (Grasa 66’), Lao, Balda, Eugeni, Olmeda (Ponzio 50’).



Estadi: Camp Municipal de Montigalà.



El Sabadell , es va desplaçar a Badalona amb l'objectiu clar de no deixar-se més punts pel camí. Miguel Álvarez no va poder comptar per aquest partit amb els lesionats Marc de Vall, Cercoles i tampoc amb Yeray per acumulació de targetes. Per part del Badalona , s'esperava que en aquest partit l'equip aconseguís marcar gols, ja que amb el Llosetense no van poder. Per a aquest partit, el tècnic Manolo González no va poder disposar dels lesionats Akrong, Morales i Ibón. L'argentí Amantini per decisió tècnica es va quedar fora de la convocatòria.

Les ocasions de gol per part dels dos equips van trigar a arribar fruit segurament dels nervis del Sabadell d'aconseguir la victòria i pel Badalona de no encaixar un gol en contra ràpid sabent la dificultat que tenen per donar la volta al marcador en els partits. No va ser fins passada la mitja hora del partit que el jugador arlequinat Pirulo va posar a prova el jove meta Marc Vito en un mà a mà. Als cinc minuts la va tenir el lateral Canelada, des de fora de l'àrea posava en seriosos problemes a Carviotto que va haver de fer una gran intervenció per desviar la pilota a córner. La primera part va arribar a la seva fi sense haver vist el veritable potencial de la davantera arlequinada.

La segona meitat va arrencar sense canvis, però a tan sols cinc minuts del temps disputat, Osado es va lesionar a l'espatlla i va haver de ser substituït. Manolo González va aprofitar el canvi en les files arlequinades per realitzar el seu, Ponzio va entrar per Olmeda amb la clara intenció de batre Carviotto i posar punt i final a la sequera golejadora del seu equip. Mentre el temps transcorria els nervis de tots dos conjunts s'incrementava, cap dels dos volia perdre. El Sabadell era el que més buscava el gol, però el Badalona no es donava per vençut. Tendillo entrava al mig camp substituint a un Perona que no podia continuar sobre la gespa per lesió. Forgas ho va intentar des de la frontal però una vegada més Vito va fer gala del seu talent per a evitar el gol enviant l'esfèrica a la línia de fons . A causa de les interrupcions, el col•legiat va afegir quatre minuts però cap dels dos equips va aconseguir emportar-se els tres punts .